Selectează o Pagină

Oferta zilei

Ne place să te surprindem, de aceea ți-am pregătit o ofertă pentru fiecare zi a anului. Aceasta este valabilă doar 24 de ore, urmând a se înnoi zilnic cu produsele tale preferate.

Căutați ceva anume?

 

Scrieți doar primele 3 litere din produsul dorit și vor apărea o serie de sugestii…

Fire de tricotat și alte produse inspirate

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Povești țesute cu fire de tricotat

În ziua de azi amabilitatea și răbdarea cu clientul este o calitate de neprețuit, la dumneavoastră am găsit profesionalismul de odinioară comasat cu dinamismul zilelor noastre. Mulțumesc că existați și recomand tuturor serviciile d-voastră!!!!!!

Dana Haga

Recomand cu încredere! Răspund foarte rapid la mesaje și comenzi. Sunt serioși, de mult nu am mai întâlnit așa echipă. Firele sunt de foarte bună calitate. Mă bucur enorm că v-am găsit!

Alexandra Rusu

Fire superbe, prețuri competitive și servicii excelente! Recomand cu mare drag oricărui pasionat de tricotat/ croșetat! Echipa din spatele acestui magazin e întotdeauna amabilă, profesionistă și disponibilă-n-ai cum să nu iubești aceste doamne drăguțe!-mai ales că se vede că își fac datoria cu drag și respect pentru clienți, gata întotdeauna să ofere un sfat și să răspundă la orice întrebări.

Costinela Govoreanu

Contact

Informații

Telefon: 0737.748.807

Email: contact@firdetricotatpovesti.ro

Mihail Kogalniceanu, Constanta - Str. Tudor Vladimirescu, bl. CK 14

FIR DE TRICOTAT  POVEȘTI - 9422