Selectează o Pagină

Credem că lucrul de mână este o artă frumoasă, realizată cu mult suflet de către iubitoarele de frumos si ne dorim ca ea să se transmită cu pasiune generațiilor urmatoare, de aceea vă oferim cu drag fire frumoase, într-o multitudine de culori și texturi, dar și o mulțime de accesorii pentru lucrul de mână.

Suntem importatori și punem accent pe calitatea produselor, de aceea ne dăm silința să vă oferim mereu produse noi și de bună calitate.

Firele și accesoriile pe care le comercializăm sunt potrivite atât pentru femei cât și pentru bărbați și se pretează pentru clienți de aproape orice vârstă.

PRODUSE DE CALITATE LA PRETURI ACCESIBILE

Site-ul nostru, https://firdetricotatpovesti.ro/, operat de către SC Serena Blue SRL este un magazin online deschis în anul 2016, din dorința de a aduce clienților noștri produse de calitate dar și informații despre acestea. Comercializăm o gamă largă de fire de tricotat și croșetat, dar și alte accesorii și produse de mercerie pentru cele două activități sau pentru alte tehnici handmade: andrele, croșete, nasturi, panglici, tălpi etc.

Facem parte dintre acei oameni care iubesc poveștile, firele, culorile. Tocmai de aceea, punem accent pe calitate și pe frumusețe. Iar firele de tricotat și croșetat pe care le puteți găsi la noi, sunt într-adevăr “de poveste”.

FIR DE TRICOTAT POVESTI

Deschis din pasiunea pentru handmade, pentru frumos și calitate, magazinul nostru încearcă să vă ofere tuturor, atât persoanelor fizice cât și firmelor, experiența unor cumpărături de calitate, online.

https://firdetricotatpovesti.ro/ dorește să devină un model pentru cumpărătorii noștri din online, dar și pentru comunitatea noastră și să ofere o experiență deosebită pentru toți vizitatorii magazinului nostru.
Echipa noastra este alături de voi cu multă dăruire- punem tot sufletul în ceea ce facem și ne dorim să aveți parte de produse de calitate și experiențe unice în cadrul cumpărăturilor pe care dumneavoastră le faceți în magazinul nostru.

CONSULTANTĂ SI SUPORT PENTRU CLIENTELE NOASTRE

Pentru detalii referitoare la produsele și accesoriile din magazinul nostru, vă invităm să ne contactați telefonic, sau prin intermediul informațiilor puse la dispoziția dumneavoastră în site-ul nostru.
Magazinul nostru vă pune la dispoziție informațiile necesare, suportul cât și consultanța referitoare la achiziționarea unor produse potrivite pentru preferințele dumneavoastră.

De asemenea, rămânem în contact cu toți clienții noștri. Pentru noi, comunicarea este un pas important în relația pe care încercăm să o construim cu orice client.
Din această cauza, vă lăsăm atașat în site-ul nostru, la pagina ”Contact”, un formular de contact, prin care vă puteți exprima sau transmite doleanțele, părerile, sau chiar cererea de informații referitoare la produsele și serviciile noastre.

Dacă aveți întrebari despre comanda dumneavoastră, ne puteți scrie și la adresa: contact@firdetricotatpovesti.ro