Selectează o Pagină

Credem ca lucrul de mana este o arta frumoasa, realizata cu mult suflet de catre iubitoare de frumos si ne dorim ca ea sa se transmita cu pasiune generatiilor urmatoare, de aceea va oferim cu drag cele mai frumoase fire, alese cu grija, la cele mai mici preturi.

Magazinul nostru comercializează doar produse de calitate, importate direct de la producători.

Produsele noastre sunt ideale pentru orice persoană, atât de sex feminin cât și de sex masculin și se pretează pentru clienți de orice vârstă.

PRODUSE DE CALITATE LA PRETURI SUPER!

Site-ul nostru, detricotat.ro, este un magazin care comercializează fire de tricotat și croșetat, dar și alte accesorii și produse de mercerie pentru cele două activități. Un număr nelimitat de modele și tipuri de fire, cât și articole de mercerie, pentru orice doritor sau doritoare!

Și pentru că ne consideram un pic mai speciali, vă putem spune despre noi că suntem și facem parte dintr-o categorie de oameni, care iubesc poveștile, firele, culorile. Tocmai de aceea, punem accent pe calitate și pe frumusețe. Iar firele de tricotat și croșetat pe care le puteți găsi la noi, sunt într-adevar unele de poveste.

Comercializăm o gama largă de fire pentru croșetat și tricotat, dar și articole de mercerie, andrele, nasturi, panglici, et cetera. De asemenea, ne ocupăm și de alte servicii conexe celor de comercializare, care sunt strâns legate de activitatea noastră primară.

DE TRICOTAT – FIR DE TRICOTAT POVESTI

Detricotat.ro operat de către S.C. Serena Blue S.R.L. este un magazin online, deschis în anul 2016, din dorința de a aduce clienților noștri, cele mai bune produse, dar și informații complete despre acestea. Deschis online din pasiunea pentru calitate, magazinul nostru vă oferă tot ce aveti nevoie.

Pentru persoane fizice, dar și pentru firme, încercăm să oferim tuturor, fără principii comerciale sau financiare, experiența unor cumpărături de calitate, online. În perioada care urmeaza www.detricotat.ro va încerca să devină un model pentru toți cumpărătorii nostri de pe online, dar și pentru comunitatea noastră, și să ofere o experiență completă pentru toți vizitatorii magazinului nostru.

Tot ce trebuie să știți este că, echipa noastra este aproape de voi, oferindu-vă produse de calitate și experiențe unice în cadrul cumpărăturilor pe care dumneavoastră le faceți în acest magazin.

CONSULTANTĂ SI SUPORT PENTRU CLIENTELE NOASTRE

Despre noiPentru detalii referitoare la produsele și accesoriile din magazinul nostru, vă invităm să ne contactați telefonic, sau prin intermediul informațiilor puse la dispoziția dumneavoastră în site-ul nostru.

Magazinul nostru vă pune la dispoziție informațiile necesare, suportul cât și consultanța referitoare la achiziționarea celor mai bune produse, potrivite pentru preferințele dumneavoastră.

Magazinul nostru, rămâne în contact cu toți clienții nostri. Pentru noi, comunicarea este un pas important în relația pe care încercăm să o construim cu orice client.

Din această cauza, vă lăsăm atașat în site-ul nostru, la pagina ”Contact”, un formular de contact, prin care vă puteți exprima sau transmite, doleanțele, părerile, sau chiar cererea de informații referitoare la produsele și serviciile noastre.

Dacă aveți întrebari despre comanda dumneavoastră, ne puteți scrie și la adresa: contact@detricotat.ro