Selectează o Pagină

Magazinul nostru livrează în toată țara, cu ajutorul curieratului rapid sau cu ajutorul serivicului de curierat din cadrul Poștei Române.

LIVRĂRI PRODUSE ÎN TOATĂ ROMÂNIA

Livrare în Constanța: Prin curierat rapid (sau prin poștă), în interval de 24/48 ore din momentul confirmării telefonice.

Livrare în țară: 1. Prin curierat rapid (sau prin poștă), în interval de 24/48 ore din momentul confirmării telefonice.

2. Prin Poșta Română. Este de preferat să ridicați coletul în maxim două zile lucrătoare de la avizare pentru a evita plata taxei de magazinaj percepută de Poșta Română pentru fiecare zi de întârziere. Nu se fac livrări sâmbăta, duminica precum și în zilele de sărbători legale.

Magazinul nostru face livrări și în Europa. La sosirea comenzii cu/prin curier să aveți suma fixă, deoarece există posibilitatea ca acesta (curierul) să nu dețină suma necesara pentru rest.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA LIVRĂRI

Cum se livrează
Valoarea comenzii nu include taxele de transport/livrare. Magazinul nostru este un magazin virtual de prezentare si desfacere, iar livrarea produselor se face numai prin curierat sau Poșta Română!

Comanda se consideră finalizată doar după confirmarea telefonică. În cazul în care nu răspundeți la telefon, comanda va fi anulată. Daca nu ați fost contactat/ă telefonic în maxim 2 zile lucrătoare pentru confirmarea comenzii, vă rugăm sa ne contactați folosind numerele de telefon puse la dispoziția dumneavoastra prin intermediul site-ului nostru, deoarece este posibil ca aceasta (comanda) să nu fi fost corect plasată.

Comenzile ale căror date de livrare sunt incomplete sau greșite (ex: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresă e-mail) precum și cele neconfirmate telefonic în maxim 2 zile (telefon închis, telefonul aparține altei persoane) nu vor fi luate în considerare și vor fi anulate automat. Echipa noastră își rezervă dreptul de a cere plata în avans a comenzilor considerate ”cu risc” sau suspicioase.

Neridicarea coletului va atrage după sine blocarea oricăror livrari ulterioare spre adresa dumneavoastră. Din păcate, suntem obligați să acționăm în acest fel, pentru a putea asigura o activitate cât mai completă și servicii cât mai competente către clienții noștri. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Echipa noastră lucrează constant la actualizarea cât mai rapidă a siteului, dar exista posibilitatea ca unele produse sa nu fie disponibile în momentul în care sunteți dumneavoastră pe site. Pozele și culorile prezentate pe site pot diferi față de produsele livrate, însă fără a le afecta utilitatea și funcționalitatea.